MERKKITUOTTEET JOKA LÄHTÖÖN

Sporttiveikot Oy toimii lukuisten yritysten, yhdistysten, seurojen, oppilaitosten ja tapahtumien tunnustuotteiden luotettavana toimittajana. Tiimitakit, t-paidat, collegetuotteet, kauluspaidat, lippikset ja pipot, salkut, laukut ja kassit, kylpy- ja saunatekstiilit, liikelahjat jne. Valikoima on kattava ja erilaisia malleja ja värejä löytyy joka makuun.

Napsauttamalla logoja tarkastelemaan tuotteita!


Sporttiveikkojen Abitekstiilit tunnetaan Suomen lukioissa. Kymmenet tuhannet abiturientit ovat juhlistaneet tärkeää opiskeluvuottansa meiltä hankittu abituote yllään.

Sporttiveikoilta seuranne voi tilata juuri Teille räätälöidyt, omannäköiset Shocker Sportswear peliasut haluamallanne värityksellä.

 


Laaja vapaa-ajan ja yritysprofiilivaatteiden mallisto, kokonaisuuksia perusvaatteista teknisiin valikoimiin, unohtamatta kuluvan sesongin muotia.


Fruit of The Loom on Euroopan suosituin työ- ja vapaa-ajan vaatteiden tuotemerkki. Yrityksen 150-vuotinen historia on tae laadusta ja palvelusta. T-paidat, pikeet, collegetuotteet, fleecet ja takit.


Russell-tuotteet ovat tunnettuja laadukkaista ja viimeistellyistä yksityiskohdista. Kattavasta mallistosta löytyvät asut niin työhön kuin vapaa-aikaankin.

Tyylikkäänä työhön Russell -kauluspaidoissa ja -neuleissa. Miesten ja naisten mallistot yhtenäisellä värityksellä.

Yhdistelmä mukavuutta ja kovaa kulutuskestävyyttä työelämän vaatimuksiin. Vahvikkeita ja käytännöllisiä yksityiskohtia.

Laadukkaita ja kestäviä T-paitoja, pikeitä ja collegetuotteita vapaa-aikaan.


Hyvännäköiset college- ja hupparituotteet raikkaissa väreissä.


Trendikäs valikoima T-paitoja, pikeitä, huppareita ja takkeja.


Beauty & Spa  -työasut. Tarjoilu- ja kokinvaatteet. Huivit ja solmiot.


Kauluspaidat miellyttävästä polyesteristä.


Liikkumisen iloa. Tiimiasut ja tekniset tuotteet.


Loppuun saakka harkitut ulkoilu- ja työvaateratkaisut ”kaikilla herkuilla”. Vaativiin olosuhteisiin isoille ja pienille, runsaasti kääntötakkeja. Lisänä trendikkäät Result Accessories –asusteet. SafeGuard -turvatuotteet.


Atlantis® -lippikset edustavat alansa kansainvälistä huippua. Värejä, malleja ja materiaaleja on varmasti jokaiseen makuun, perinteisistä peruslippiksistä uusimpiin tuulahduksiin Milanon muotimekasta.


PÄÄHINEET
Mallistosta päähineet jokaiseen vuodenaikaan. Hyvät valikoimat kesäisiä puuvillalippiksiä, capeja, snapbackeja, morf-huiveja, trikoopipoja, heijastinpipoja ja -lippiksiä - talveksi vuorattuja villalippiksiä, pipoja ja turkishattuja, kaulaliinoja ja käsineitä. Vettähylkiviä mikrokuitumateriaaleja, fluoresoivia pvc-lakkeja.

SKY KYLPYTUOTTEET
Sky pyyhkeissä ja kylpytakeissa materiaaleina ylellinen pellava ja pehmeä frotee. Näyttävät tunnustuotteet ja liikelahjat omalla logollanne varustettuna.


Laukkuja joka lähtöön: salkkuja, läppärilaukkuja, reppuja, joukkuekasseja, jumppapusseja, messukasseja, pukupusseja, kenkä- ja saapaskasseja, kylmälaukkuja, sateenvarjoja ja paljon muuta.


Secrid tuotteet tärkeimmille korteillesi.


Halattavan ihanat hunajanallet. Logomerkkaus nallen paitaan.