DIGITAALIPAINATUS

Digipainotekniikka mahdollistaa äärimmäisen yksityiskohtaisen värientoiston, kolmiulotteisuuden tunnun ja valokuvantarkan painojäljen. Digipainatus toimii erityisen hyvin teksti- ja numeropainatuksissa ja monivärisissä logopainatuksissa.

Digipainatusta hyödynnetään tekstiileissä, banderolleissa, opasteissa, kilvissä, kylteissä, tarroissa, teippauksissa (autot, näyteikkunat ja –ovet yms) ja jättitulosteissa. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Runsas värien käyttö ei vaikuta hinnoitteluun, vaan painatuksen hinta määräytyy ensisijaisesti painoalan koon ja materiaalin mukaan.

Lisää esimerkkejä löydät kuvagalleriastamme.

 

SUBLIMAATIOPAINATUS

Sublimaatiopainatus on kestävin, näyttävin ja monipuolisin tapa painattaa tiettyjä tuotteita. Se soveltuu parhaiten peliasujen, kangasmerkkien, lippujen ja viirien valmistukseen sekä painamiseen. Sublimaatiotekniikalla voidaan painaa myös esim. mainos- ja lahjamukeja. Sublimaatiomenetelmässä värit ja painatukset prässätään suoraan kankaaseen. Ei enää lukemattomia, raskaita irtomerkkejä ommeltavaksi pelipaitoihin – painetaan ne kaikki yhdellä kertaa suoraan kankaalle Sporttiveikkojen sublimaatiolaitteistolla.

Lisää esimerkkejä löydät kuvagalleriastamme.


SILKKIPAINATUS

Silkkipainatus on painatusmuoto, jota käytetään etupäässä t-paitojen ja collegetuotteiden painamiseen. Silkkipainatuksen jälki on laadukas niin yksi- kuin monivärisenäkin. Silkkipainatuksessa värien määrä vaikuttaa oleellisesti hinnoitteluun, jokaisesta väristä valmistetaan oma painofilmi ja -seula.

Lisää esimerkkejä löydät kuvagalleriastamme.