ARVOISA ASIAKKAAMME

Painettavien / brodeerattavien aineistojen toimittaminen:

Aineistot toivomme ensisijaisesti vektorimuotoisina.
Sopivia tiedostomuotoja ovat .pdf .eps, .cdr, .ai, .fh, .indd, .ps.
Fonttien tulisi olla konvertoituina tai vaihtoehtoisesti fontti-tiedosto mukana.

Mikäli aineistot ovat bittimuotoisia (.jpeg, .psd, .tiff, .gif) ja ne sisältävät tekstiä,
mukaan tulisi liittää kyseinen fonttitiedosto tai ainakin fontin nimi.

Kun lähetätte logoja sähköpostitse (tuotanto@sporttiveikot.fi), ilmoittakaa selkeästi mihin asuun ja mille yritykselle tai seuralle / joukkueelle ko. logot on tarkoitettu. Meillä saattaa olla samanaikaisesti saman seuran useiden eri joukkueiden asuja työn alla, näin minimoimme epäselvyydet. Älä lähetä yli 30 Mt tiedostoja sähköpostilla, vaan sovi toimittamisesta erikseen tuotantomme kanssa.

Työtilauksen yhteydessä toivomme asiakkaalta yhteystietoja toimitus- ja laskutusosoitteesta. Muistakaa jättää tilauksenne yhteydessä yhteyshenkilön puhelinnumero / sähköpostiosoite.

Painatukseen / brodeeraukseen tulevilta asuilta toivomme seuraavia asioita:

Mikäli painatettavat / brodeerattavat tuotteet tulevat asiakkaalta itseltään, toivomme, että puratte, lajittelette ja tarkastatte vaatteiden koot ennen niiden painoon tuloa. Pussitetuissa tuotteissa kokomerkintä ei aina ole sama kuin pussin sisällä
olevassa asussa. Tarkistakaa myös, että asun ylä- ja alaosa ovat samaa kokoa. Tilauksen mukana toivoisimme koko- ja kappalemäärälistaa.

Mikäli asuissa on osa sellaisia, esim. housut, joihin ei tule mitään painatuksia / brodeerauksia, toivomme, että asiakas säilyttää ne itsellään. Purkamattomista ja lajittelemattomista asuista joudumme veloittamaan käsittelykuluja. Sporttiveikot ei vastaa asiakkaan tuomista vääränkokoisista tuotteista.

Asuihin, joihin tulee numerointia ja / tai nimiä, mukaan tulisi liittää nimilista, jossa on yksilöitynä koko + nimi / numero.

Logojen paikkoja suunnitellessanne huomioittehan paidoissa ja housuissa olevat saumakohdat, leikkaukset, terenauhat, vetoketjut yms, jotka saattavat vaikuttaa logojen asetteluun. Logojen paikat kannattaa sovittaa pienintä kokoa olevan asun mukaan – näin varmistetaan, että logot ja nimet mahtuvat kaikissa asuissa samoille paikoille.